Uw exotische bruiloft in authentieke Lanna (Noord-Thaise) traditie

volgens de gebruiken van de budhistische cultuur
General info about Thai weddings

 
cmpany philosophy
Sample northernth Thailand wedding ceremony
Buddhist wedding ceremony
Christian destination weddings
Chiang Mai wedding venues
Thai Wedding enhancements
Thai wedding attire and Thai style wedding dresses
Past Thai wedding photos
Thai wedding legalities for a legal Thai marriage
faq
Lanna wedding qualifications to be your wedding organiser
Clients statements about thai weddings
contact us

 

Wilt U voor uw bruiloft iets anders en in besloten sfeer, kom dan in Noord-Thailand trouwen volgens de Lanna cultuur. Uw huwelijk zal worden voltrokken door de hoofdmonnik van een eeuwenoude tempel.

Daarna zal de bruid naar haar "ouderlijk huis" worden gebracht, alwaar de bruidegom zich toegang zal moeten verschaffen door haar "familie en dorpsgenoten" van zijn goede intenties en liefde voor de bruid te overtuigen.

Zoals de folklore dat voorschrijft zullen vervolgens de dorpsoudsten uw huwelijk zegenen en u voorzien van wijze raad voor een langdurig en gelukkig huwelijk (zij hebben bewezen er het geheim voor te hebben doorgrond).

Uw receptie vindt plaats in een authentiek oud-Thais huis met een live traditioneel Thaise muziekband. De lunch is een Noord-Thais "kantoke"-buffet zoals men dat hier sinds mensenheugenis eet. U kunt er eventueel traditionele dansen bij op laten voeren, of bv. op de rug van een olifant arriveren of in een ossekar (deze extra's zijn niet in het standaard pakket opgenomen). Wedding optional extras

U wordt ook in de gelegenheid gesteld de goden gunstig te stemmen door offerandes aan monnikken te maken en/of dieren in gevangenschap (vissen, vogels of schildpadden) hun vrijheid terug te geven.

   

Uw huwelijk zal officieel op het plaatselijke stadhuis geregistreerd worden en is geldig in Nederland, mits u er daar aangifte van doet. General legalituies

De huwelijksplechtigheid duurt de hele dag, beginnend om 6h00 's ochtends. Rond 16h00 zullen de feestelijkheden normaal gesproken eindigen, waarna u een auto met chauffeur ter beschikking houdt voor de hele avond/nacht (voor bv. een romantisch dinee). Uw huwelijksnachtlocatie is in het pakket inbegrepen.

Het de-luxe-pakket biedt u deze complete ceremonie voor maar zo'n 1300Euro (69.000Baht), exclusief uw reis- en verblijfskosten en uw eventuele extra wensen. Wij zijn redelijk en reeel en alleen die specifieke wensen die aanzienlijke extra onkosten met zich meebrengen zullen u worden gedeclareerd. Wedding Packages

Wij kunnen eventueel ook uw verblijf hier voor u boeken aangezien wij een interessante korting hebben weten te bedingen.

Voor meer informatie kontacteer Jit op lannaweddings@northernthailand.com en/of bekijk de onderliggende websites (in het Engels). Hoewel de organisatoren buiten Thais alleen maar Engels spreken, kunt u zich eventueel in het Nederlands met ons communiceren. About Us